INNER WARRIOR WEEKEND – 13 T/M 15 MEI 2022 

Ontwikkel jouw Innerlijke Krijger.
En leer strijden voor datgene wat belangrijk voor je is. 

‘Be your own Warrior’

Vroeger streden de mannelijke krijgers voor zichzelf en hun koninkrijk. Ze vochten voor dat wat voor hen belangrijk was.

Vaak gebeurde dit ‘vechten’ aan de grens hiervan, de grens van hun kasteel, hun land of hun rijk.

De hedendaagse man hoeft steeds minder te ‘vechten’ (zowel fysiek als psychologisch).  

Het gevolg hiervan is dat hij minder zijn comfort zone verlaat, waardoor hij zichzelf niet goed kent, minder goed zijn grenzen kan aangeven en daardoor minder snel bereikt wat hij wilt in het leven.

Een gezonde krijger vecht niet tegen de ander, maar voor zichzelf. Voor zijn doelen, missie en iets dat groter is dan zichzelf.

WIJ GAAN JOUW INNERLIJKE WARRIOR ACTIVEREN

Naast onze podcast, workshops en mannengroepen, organiseren wij  (Thomas van der Vliet & Jonathan Winkelhof ) voor het eerst een heel weekend om mannen uit hun huidige context te halen om op innerlijke reis te gaan.

Beiden weten we hoeveel impact en verdieping je kunt maken als je een heel weekend met gelijkgestemde mannen bent. En dat gaat dit weekend ook gebeuren.

Wij geloven dat jij jouw innerlijke krijger pas vindt als jij je grenzen opzoekt. Op onze persoonlijke grens komen we namelijk onze grootste vijand tegen, onszelf en onze gedachten. Als jij bewust wordt van de momenten dat jij TEGEN jezelf vecht in plaats van VOOR jezelf, dan kan je dit omdraaien. Hoe kan ik mijn missie behalen en mijn krijger voor mij laten werken?

Dit gaan we dit weekend aan. Bereid je voor voor een onvergetelijke reis.

 

Innerlijke warrior weekend

Tijds ons weekend hadden wij de mannen van ADMB gevraagd om een workshop te verzorgen tijdens onze mannenreset. Wat was het onwijs waardevol!  Ook wijzelf als organisatoren hebben eraan deelgenomen en hebben er veel aan gehad. Dank je wel.

Jeroen

Dankzij Aan De Man Brengen ben ik gaan na denken over wat mannelijkheid voor mij precies betekent. Ze gaven een zeer inspirerende workshop.

Bart

Jonathan heeft mijn tijdens het coachtraject op een hele professionele manier bijgestaan. Hij stelde kritische vragen en wist een goede spiegel voor te houden. Hij staat altijd voor me klaar als een echte krijger.

Jelmer

Inner Warrior

WAT KAN JE IN HET WARRIOR WEEKEND VERWACHTEN?

Omdat het weekend volledig in het teken staat van jouw innerlijke krijger, gebruiken we verschillende activiteiten en tools om deze bij je naar boven te halen. 

Denk hierbij aan dynamische elementen als breathwork, Hiken in de natuur, Innerlijk Werk, Cognitieve Stressprikkels, Fysieke Spellen, Ijsbaden &  Ceremonies. 

Naast dat we gezamenlijk grenzen gaan opzoeken, staat veiligheid en onderling vertrouwen centraal tijdens dit weekend. Alle activiteiten zijn om die reden zorgvuldig gekozen en worden verzorgd door een professional. 

 

 

 

DIT WEEKEND IS VOOR JOU ALS:

 

 • Je met zelfvertrouwen confrontaties wilt leren aangaan;
 • Jij je authentieke zelf meer tot expressie wilt brengen;
 • Jij beter met stressvolle situaties wilt leren omgaan; 
 • Jij je grenzen beter wilt leren aangeven;
 • Jij meer de leiding wilt pakken in je persoonlijke relaties
 • Je verlangt naar verbinding met gelijkgestemde mannen;
masculiene man
Innerlijke warrior weekend

LOCATIE & VOORZIENINGEN

Midden op de Veluwe, net buiten het plaatsje Otterlo, ligt Groepsaccommodatie Het Mussennest. De accommodatie ligt direct aan een groot bos met uitzicht over weilanden, zandverstuivingen en heidevelden.

Om de krijger nog meer in jouw te triggeren, overnachten we in primitieve luxe: Een legertentenkamp. Midden in het groen beschikken we over een legertent met stapelbedden.

Voor de catering hebben we een geweldige kok ingehuurd die ons gedurende het weekend van alle maaltijden gaat voorzien. De maaltijden worden bereid met verse producten in een outdoorkeuken. 

 

Deze mannen weten tot je kern door te dringen door scherpe vragen te stellen op basis van wat je vertelt. Soms confronterend, maar altijd verhelderend. Ze creëren een veilige setting om eerlijk te zijn naar jezelf. Als je klaar bent voor de volgende stap in je persoonlijke groei, ben je bij Aan De Man brengen aan het juiste adres!

Roy

NU TIJDELIJK MET EEN VROEGBOEK KORTING
Van € 625,-

voor € 575,-

Reserveer jouw plek tijdens ons Inner Warrior Weekend

13 t/m 15 mei 2022

3 dagen in de natuur
Inclusief alle overnachtingen
Alle maaltijden en drinken
Een intensief programma
Gelijkgestemde mannen

Veel gestelde vragen

Hoe ziet het programma eruit?

Het programma blijft geheim, zodat jij je niet kan voorbereiden. Onze missie is jouw grens opzoeken en uit je comfortzone te komen, dus dit is alvast stap 1. 

Waar is dit weekend?

We hebben een mooie accommodatie in de natuur. Je bent hier even weg van alles. Het is centraal gelegen en de deelnemers ontvangen de locatie ruim van te voren. 
Het is slecht te bereiken met openbaar vervoer.

Annuleringsvoorwaarden & Corona

Covid voorwaarden
Mocht de retraite geannuleerd worden vanwege aangescherpte maatregelen dan is er de mogelijkheid om de retraite in samenspraak te verzetten óf een voucher te krijgen die in te wisselen is voor een toekomstige retraite óf andere dienst van Human Performance Lab. We gaan er uiteraard vanuit dat de retraite gewoon doorgaat! 

Normale Annuleringsvoorwaarden
Onder normale omstandigheden hanteert Human Performance Lab de volgende annuleringsvoorwaarden:

 • 1 – Annulering van deelname aan het weekend of retraite kan slechts schriftelijk gedaan worden. Dit kan per e-mail aan info@aandemanbrengen.com en is geldig na de bevestiging van annulering van de Uitvoerder. Bij annulering van deelname geldt het volgende:
  • 1. Tot 60 dagen voor aanvang van het weekend of (dag)retraite kan de Deelnemer zijn inschrijving annuleren en rekent Uitvoerder alleen annuleringskosten van €25,00.
  • 2. Binnen 60 dagen tot 30 dagen voor aanvang van het weekend of retraite kan de Deelnemer zijn inschrijving annuleren, in welk geval 30% van de weekend of (dag)retraite-kosten in rekening worden gebracht.
  • 3. Binnen 30 dagen tot 14 dagen voor aanvang van het weekend of (dag)retraite kan de Deelnemer zijn inschrijving annuleren, in welk geval 60% van de weekend of (dag)retraite-kosten in rekening worden gebracht.
  • 4. Indien Deelnemer zijn inschrijving annuleert binnen 14 dagen voor aanvang van het weekend of (dag)retraite, wordt 100% van de weekend of (dag)retraite-kosten in rekening gebracht.

2 – Indien de Deelnemer ter plaatse, om welke reden dan ook, niet kan deelnemen aan het weekend of (dag)retraite, worden de reeds betaalde weekend of (dag)retraite-kosten niet terugbetaald.

3 – Indien de Deelnemer niet in staat is de door hem of haar geboekte weekend bij te wonen, is in de plaats stelling toegestaan, maar alleen na overleg met Uitvoerder en mits met de gegevens van de vervangende deelnemer uiterlijk 1 dag voor aanvang aan Uitvoerders zijn doorgegeven per mail.

4 – Deelname aan het programma tijdens het weekend of (dag)retraite geschiedt op basis van vrijwilligheid. Het staat deelnemers vrij om af te zien van het te geboden programma. Het afzien van deelname aan het programma geeft de Deelnemer geen recht op (gedeeltelijke) terugbetaling van de reeds betaalde weekend of (dag)retraitekosten en ook geen recht op een vervangende les of activiteit.

5 – Deelnemers kunnen een reis- en of annuleringsverzekering afsluiten bij een verzekeraar om onvoorziene kosten van annulering te dekken.

Ben jij erbij?