STOP DE NICE GUY

ONLINE TRAINING

Stop met het pleasen van de ander, jezelf weg te cijferen en leer kiezen voor jezelf.

Online training van een Ex-Nice Guy

Jouw trainer & coach

Ik was de tekstboekversie van de Nice Guy. In mijn relaties kon ik mijzelf helemaal wegcijferen om mijn partner van toen tevreden te houden. Ik ging conflicten uit de weg, ik loog over mijn fouten en ik verloor contact met wie ik was. Allemaal omdat ik haar geen vervelend gevoel wilde geven. Helaas gebeurde altijd het tegenovergestelde. 

Leerde ik hiervan? Zeker niet, ik ging nog veel meer conflicten uit de weg. Waardoor ik regelmatig dichtsloeg bij ruzies. Ik ging nog meer liegen. Nog harder mijn best doen om haar geen vervelend gevoel te geven. 

In mijn nieuwe relaties besloot ik het anders te doen. Nooit meer liegen. Dit was makkelijker gezegd dan gedaan. Ik kwam erachter dat ik over van alles loog en veel verbergte. Op het moment dat ik eerlijk antwoord wilde geven, gierde de spanning door mijn lichaam. Maar toen ik eerlijk was, kreeg ik alleen maar respect en waardering. Ook als het antwoord niet leuk was. Ik begon mijzelf te kunnen zijn.

Nice Guy training

Jonathan Winkelhof. Ex-Nice Guy

Mijzelf op nummer 1 zetten

Om uit mijn Nice Guy patronen te komen moest ik leren mijzelf op de eerste plek te zetten. Dit was behoorlijk spannend, want het was mijn patroon om mijn vriendin op nummer 1 te zetten. Ik moet er alles aan doen om haar gelukkig, tevreden en blij te houden. Mijn behoefte doen er niet toe op dat moment.

Ook nu merk ik nog steeds dat als mijn vriendin zich niet goed voelt, ik meteen denk: Wat heb ik fout gedaan of wat kan ik doen om haar ongemak te verzachten. Ik wil alles opzij schuiven om haar “te fixen”.

Het werd tijd om mijzelf op nummer 1 te zetten en bij mijzelf te blijven. Eerst leren hoe ik mijn eigen behoeften te voorzien. Daarvoor moest ik wel even ontdekken wat mijn behoefte waren. 

Jonathan Winkelhof nice guy training

Jonathan Winkelhof. Ex-Nice Guy

Aflevering 33 – Stop Jouw Nice Guy Patroon

Het tegenovergestelde van de Nice Guy
is niet de arrogrante klootzak.

NA DE NICE GUY TRAINING:

  • Heb jij jezelf op nummer 1 gezet
  • Please jij jezelf in plaats van de ander
  • Heb je een gezonde relatie met jezelf en de ander
  • Heb je een beter seksleven (geloof mij)
  • Herpak jij je mannelijke kracht en verbind je met andere mannen.
  • Leef jij je leven vol passie zonder spijt te hebben.
  • Ben je niet meer dat “brave, lieve jongetje “, maar een sterke man.

DIT GA JE DOEN

LES 1

THE MAKING OFF

In de eerste les leer jij hoe en waarom jij de nice guy patronen ontwikkelt hebt. Daarna ontdek je wat jouw pad is om hieruit te stappen.

LES 2

AFWIJZING EN VERLATING

De grootste angsten van de nice guy zijn afwijzing en verlating. Hoe ga je om met deze angsten en hoe je dit kan aankijken

LES 3

PLEASE JEZELF

Het wordt tijd dat jij je eigen behoefte leert ontdekken. Stop met geheime contracten en leer te vragen wat je echt wilt.

LES 4

VIND EN TOON JE BALLEN WAT VAKER

Ga staan voor wie je echt bent en echt wilt zijn. Ga geen moeilijke gespreken meer uit de weg, maar ga onder ogen wat nodig is.

LES 5

OMARM JE MANNELIJKE ESSENTIE

Omarm de man wie je bent en loop er vooral niet voor weg. Daar zit je echte kracht. Ga de verbinding aan met andere mannen

LES 6

OWN JE BALLEN EN SEKSLEVEN

Er heerst vaak veel spanning en schaamte rondom seks. Maar ook hierin jezelf laten zien is belangrijk. Pas dan kan je genieten

START MET STOP DE NICE GUY

HERO

€87

Online training

6 uitgebreide video lessen

Concrete oefeningen en uitdagingen om aan de slag te gaan

WARRIOR

€247

Online training

6 uitgebreide video lessen

Concrete oefeningen en uitdagingen om aan de slag te gaan

3 coach sessies (t.w.v. €375)

KING

€547

Online training

6 uitgebreide video lessen

Concrete oefeningen en uitdagingen om aan de slag te gaan

5 coach sessies (t.w.v. €625)

50% Korting en als eerste toegang tot onze mannengroep