Bijna elke vrouw weet dat een goede huid belangrijk is. Het is de eerste stap om er goed uit te zien en je goed te voelen. Mannen spenderen over het algemeen (veel) minder tijd aan huid- en haarverzorging dan vrouwen. Wat we merken is dat verzorgingsproducten of skin care voor mannen vaak als feminien gezien wordt en dat terwijl de huid ons grootste orgaan is. Heeft dit mogelijk te maken met de promotie van de combinatie make-up, schoonheid en verzorgingsproducten?

Of vinden we het als man spannend om feminien over te komen als het aankomt op gebruik van bepaalde producten? Hier komt vaak nog de crux, veel vrouwen vinden het zelfs aantrekkelijk als een man op een gezonde manier voor zichzelf zorgt. 

 

We gebruiken meer verzorgingsproducten dan we zelf denken

Er zijn genoeg mannen die zich wel bezighouden met hun uiterlijk. Donkere kringen onder de ogen, droge huid, haaruitval en stinkende oksels zijn de meest voorkomende zorgen bij mannen. Vooral beginnende kaalheid is echt een dingetje onder mannen. Als we merken dat onze inhammen groter worden, dan komen hier vaak onzekerheden bij kijken. Toch denken mannen vaak bij verzorgingsproducten: “dat is niks voor mij”.

Als we in de badkamer van mannen kijken, zien we meer verzorgingsproducten dan je mogelijk zou denken. Jouw shampoo, wax, gel, deodorant en scheerschuim vallen in principe allemaal in de categorie verzorgingsproducten. We kopen ze alleen uit noodzaak en kijken niet naar wat goede producten zijn om dagelijks te gebruiken. Nou hoef je van ons echt niet meteen elke avond met een maskertje naast je vriendin op de bank te zitten. Start eens met je verdiepen in de producten die jij nu gebruikt.

Want ook wij mannen mogen ons meer verdiepen in wat wij op onze huid en in ons haar smeren. We hebben het dan niet over nagellak en mascara, maar juist de producten waarmee jij je huid en je haar verzorgt. Het is wel zo fris als jij je goed wast na een flinke zweetsessie in de sportschool.  Waarschijnlijk doe jij ook aan scheren, op welke plek dan ook.  Maar welke producten zouden mannen dan kunnen gebruiken?

 

Kaerel Skin Care

Kaerel gift zet

Wij kwamen een supertof merk tegen.
Kaerel Skin Care. Crap Free, For Men.
Voor ons is het belangrijk dat de producten die we gebruiken goed zijn. Goed voor ons lichaam en goed voor onze gezondheid. Veel producten zijn troep en zitten vol stoffen die ongezond zijn en/of slecht is voor je testosteron. Dat willen we natuurlijk niet.

Waardebon Kaerel – ADMB15 voor 15% korting 

 

Kaerel heeft verschillende producten op hun website staan die natuurlijk zijn, geen troep bevatten en duurzaam gemaakt zijn. Wij mogen onze luisteraars van Aan De man Brengen15% korting geven. Gebruik de kortingscode ADMB15 bij je bestelling.