Overwin je uitdagingen, neem een extra stap
in je persoonlijke ontwikkeling en
ga echte vriendschappen aan.

Verbind met andere mannen om te groeien
in je eigen mannelijkheid

Om aan je mannelijkheid te werken moet je verbinden met andere mannen.
– Jonathan Winkelhof

In onze mannengroep (LEES HIER MEER) gaan we met diverse thema’s en onderwerpen aan de slag. Als er iets speelt bij onze mannen, spelen we daar op in. Door middel van concrete opdrachten en uitdagingen, zoeken we de grenzen op. Samen met je broeders verleg je jouw grenzen.
Dit kan zijn op de volgende thema’s:

Relaties

Familie

Werk & Carrière

Nice Guy Syndroom

Seksualiteit

Vaderschap

EN VEEL MEER!

Missie & Purpose

Innerlijk Kind

Emoties

Vorm een hechte broederschap ga samen de diepte in!

Veel mannen missen een basis waarin ze diepgaande gesprekken kunnen voeren. Er is wel een behoefte dat ze iets willen delen, maar in hun omgeving kan het niet. Onze ervaring is dat mannen de steun van andere mannen nodig hebben.

In een klein groepje mannen ga je in onze mannengroep een diepe broederschap aan. Net als in het leger zoeken we mannen waar jij op kan vertrouwen. Als echte krijgers gaan we confrontaties aan en houden we elkaar verantwoordelijk. We zorgen ervoor dat jij je zwaard kan trekken voor de zaken die voor jouw belangrijk zijn. 

Als jij deelt dat je een yoga challenge wilt doen, staan wij achter jou. Fuck dat, wij doen misschien wel mee. Met deze broederschap gaan we ook uitdagingen aan. Ja, we gaan praten over emoties en moeilijke shit. Maar trekken vervolgens ook ons zwaard voor doelgerichte actie om die shit op te lossen.

Mannengroep

De groepen zijn prettige bijeenkomsten met mannen die meer de diepte in willen gaan op het gebied van spiritualiteit en verbondenheid. Dat wat de hedendaagse man vaak mist in zijn eigen leven en zijn directe omgeving. Een aanrader aan iedere man die behoefte heeft aan meer verdieping en diepere verbinding met andere mannen.

Rico

Voor ik begon met meedoen met het programma, was ik zeer sceptisch. Alle vooroordelen die je kon verzinnen had ik wel. van “ik ben toch een man, daar heb ik geen clubje voor nodig” tot “Dat is niets voor mij dat zweverige”. Wat ben ik blij dat ik uit mijn comfortzone ben gegaan. Wat een fijne een mooie omgeving wordt er gecreëerd voor mannen om totaal volledig open en eerlijk te zijn. Ik raad dit alle mannen zijn die opzoek zijn naar verdieping.

Stefan

Dit ervaar jij met onze mannengroepen

N

Echte vriendschappen

N

Een velige plek

N

Betere man, vader, partner

N

Opluchting en begrip

N

Richting & purpose

N

Betere communicatie

Wil jij je aansluiten bij onze groep?

MELD JE AAN EN ONTVANG ALS EERSTE BERICHT ALS WE EEN NIEUWE GROEP STARTEN

Mannengroepen aan de man brengen Rotterdam vlaardingen

Locatie: 
Watertoren Vlaardingen
Van Linden van Den Heuvellweg 2B
3134 AE Vlaardingen

€ 347

Wat krijg je bij onze mannengroep?

  • 6 bijeenkomsten in de avond
  • 6 maanden lang
  • Een privégroep met 8 gelijkgestemde mannen
  • Samen de confontatie aangaan
  • Eén 1-op-1 sessie met Jonathan

Veelgestelde vragen

Wat houdt een mannengroep precies in?

Mooie vraag. Er zijn veel verschillende vormen van mannengroepen. Ik heb er een uitgebreid artikel over geschreven. Lees dit hier.

Hoe zien de bijeenkomsten eruit?

We beginnen altijd met een ronde om te kijken hoe iedereen erbij zit. Vervolgens gaan we op een actueel thema aan de slag, wat op dat moment bij iemand speelt. Elke sessie is anders en zorgt ervoor dat we met elkaar het proces aangaan.

Als je hier meer over wilt weten, kan je ons mailen op info@aandemanbrengen.com

Gaan we alleen over onze gevoelens praten?

Nee, we halen je zwaar uit je comfortzone. Als we alleen gaan zitten en praten, kan je nog selectief zijn met wat je verteld. We zorgen met z’n alle ervoor dat we net wat dieper gaan. Uit de comfortzone en volledig openbreken. Dit doen we door middel van concrete opdrachten, confronterende vragen en de broederlijke band die we met z’n alle scheppen.

Wat als het niet lukt om bij een bijeenkomst te zijn?

Gooi het in de groep. We komen er vast wel samen uit en vinden een nieuwe dag. 

Wat als ik de groep niet echt "voel"?

We snappen dat het spannend is om alles te delen. We zullen er alles aan doen om je veilig te laten voelen en een setting te creeren waarin jij alles kan delen. Mocht dit toch niet lukken, kan je na de eerste bijeenkomst nog besluiten om te stoppen en je geld terugkrijgen.