Wij helpen mannen hun persoonlijke kracht te vinden

Vind je ware kracht en wordt een betere
man, partner, vriend, leider, broeder

Mijn naam is Jonathan Winkelhof en ik ben een coach en trainer voor mannen. De laatste jaren werk ik met mannen die meer in hun eigen kracht willen staan. Het werk wat ik doe is het werk wat ikzelf ook heb gedaan en heb doorstaan. De thema’s waar ik mij op richt is mannenwerk, relaties en nice guy coaching.

Grenzen verleggen en de confrontatie aangaan

Je hebt het idee dat je vastloopt of je wilt je verder ontwikkelen in je persoonlijke groei. Jouw partner geeft regelmatig aan dat je iets moet doen, aan jezelf moet werken. Of misschien is de seksuele spanning helemaal weg tussen jullie? Je wilt meer succes in de liefde, je relaties, werk of in je onderneming, maar je blijft tegen dezelfde zaken aanlopen. Ben je een pleaser of conflictvermijder en pas je in het Nice Guy syndroom?

Je wilt je krachtiger voelen, meer mannelijk, vol zelfvertrouwen en meer in verbinding komen met jezelf en de ander? Het is tijd om uit je comfortzone te stappen en de uitdaging aan te gaan en je verder te ontwikkelen in je masculiniteit. 

Pak de verantwoordelijkheid en neem de leiding over je leven, de relatie en jouw succes.

Coaching mannen aan de man brengen

Jonathan weet tot je kern door te dringen door scherpe vragen te stellen op basis van wat je vertelt. Soms confronterend, maar altijd verhelderend. Hij zet een veilige setting neer om eerlijk te zijn naar jezelf. Als je klaar bent voor de volgende stap in je persoonlijke groei, ben je bij Jonathan aan het juiste adres!

Roy van Amerongen

PERSOONLIJK AAN DE SLAG?

Heb je het idee dat er iets moet veranderen?

Maar je weet niet wat?

  • Mis je een gevoel van richting en purpose?
  • Wil jij meer je schaduwkanten aankijken om tot de kern te komen?
  • Ben je een pleaser en conflict vermijder?
  • Vind jij relaties met het feminiene lastig?
  • Heb je moeite met je grenzen aangeven?
  • Heb je behoefte aan zelfvertrouwen, moed en zelfcompassie?
  • Zoek je een diepere relatie met jezelf en andere?
  • Wil je graag meer bezig zijn met spiritualiteit en verdieping in polariteit?
verandering man coaching

One of the deepest feminine pleasures is when a man stands full, present, and unreactive in de midst of his woman’s emotional storms
– David Deida

Zelfstandig naar een succesvol leven

In je relaties, carriere, missie, seksleven en meer

Een gezonde masculiene man kent zichzelf tot in diepste hoeken. Hij heeft alle lichte en donkere kanten van zichzelf onderzocht en geïmplementeerd. Hij kent zijn grenzen en weet ze te verleggen.

We gaan samen op pad en vanaf het punt waar jij op dat moment staat. We gaan de diepte in, je neemt de leiding vanuit je hoofd, hart en ballen. Je leert de leiding te pakken over je relaties, carriere, seksleven, het leven en meer. Door middel van gesprekken, oefeningen en tools gaan we aan de slag om jouw uit de comfortzone te halen. Zodat jij jouw unieke vorm van masculiniteit kan omarmen.

Na onze eigen ontdekkingen in het werk met mannen, delen we onze kennis. Er is ruimte voor mannen om hun volledige diepgang te ontdekken. De innerlijke bewuste krijger in te zetten en hun innerlijke koning te vinden.

 

Neem contact op start direct!

Wil jij individueel aan de slag met jouw uitdagingen als man? Laat hier jouw gegevens achter en ik neem contact met je op voor een gratis kennismaking. Ik ga voor duidelijk resultaat, daarbij is het belangrijk dat er een goede klik is en een wederzijds commitment. 

Laten we kennismaken en een mooi traject aangaan.

12 + 8 =

COACHING AAN DE MAN BRENGEN